úterý 24. ledna 2012

Leo a Teo, lví dvojčata

Minulý týden mi dorazila knížka od dvou úžasných návrhářek, sester, tvořící pod značkou  Melly and Me, knížka Sewn Toy Tales obsahuje 12 nádherných projektů na látkové hračky, nejraději bych si je udělala všechny najednou, ale i když moje látková syslírna už je dost obsáhlá, přece jenom odpovídající látky nemám, já bych si je totiž vždycky chtěla udělat na chlup stejné, a to je pak přece jenom těžší je sehnat. Ale něco jsem přece jenom sehnala a tak vám můžu představit dvojčata, lvíčky, Lea a Tea. Prošívání kočičí deky jsem o víkendu odložila a tak se mohli narodit. I když jsou to jednovaječná dvojčata, přece jenom povahu mají každý jinou, Leo, to je takový čipera, který všechno prozkoumává, Teo, to je stydlín, však vidíte, že se ani fotit nechtěl...

 
I tady se snaží Teo schovat za knížku, ale přece jenom jsem ho přesvědčila, aby se aspoň trošku ukázal.

Původně jsem si myslela, že Micinka se s nimi nezkamarádí, ale opak byl pravdou, oba se k ní přitulili a ona je zahřívala...

Nějakou dobu tu s námi budou bydlet, než pro ně najdu hodné malé lidičky, u kterých se jim bude líbit a aby jim nebylo smutno, co nejdříve jim vyrobím dalšího kamaráda nebo kamarádku, možná tuto housenku, co je na obalu knížky.


Tak třeba jsem vám dala tip na vaše tvoření, krásný den,
Jahůdka a Micinka


9 komentářů:

  1. No ti jsou božííí, sluší jim to, klukům :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní,také mám knížku doma a jsou tam úžasná zvířátka.

    OdpovědětVymazat
  3. Jahůdko ty jsi mě pobavila, jsou fakt super, hlavně tedy Teo, stydlínek se mi moc líbí. Knížka vypadá bezvadně, ta housenka by se líbila naší Adélce :) Děkuji za pochvalu kuchyně a zdravím do Bruselu!

    OdpovědětVymazat
  4. :o))) Fakt senzační! A ta housenka!!!:o)))

    OdpovědětVymazat
  5. Jahůdko, tak tihle opravdu nemají chybu!! Jsou nádherní, i když povahově každý jiný... jsou stejně krásní! :-) Na housenku se budu těšit! J.

    OdpovědětVymazat
  6. To je také chutnééééééé, krásne fotky:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Úplně senzační zvířátka, pořád hledám na netu takovéhle střihy a nápady, děkuji za inspiraci!! Hezký den!!

    OdpovědětVymazat