pondělí 18. února 2013

Pojďte dál, nakoukněte do mého světa...

Všechno to začalo skoro před čtyřmi lety, už jsem to tu několikrát zmiňovala, byly jsme s kamarádkou na kurzu patchworku u Áji Votrubcové, obě jsme mu propadly, stala se z něho pro nás závislost, o které jsme předtím netušily... Já jsem ji měla možnost po celé čtyři roky nejen zdokonalovat, ale věnovat se jí téměř denně, takže skoro každý z rodiny nebo z okruhu mých přátel má ode mne něco ušito, ať už chtěli nebo nechtěli, však galerie na tomto blogu je toho příkladem...
Za tu dobu se toho mnoho změnilo a nejen to, že jsme o čtyři roky starší... Proto vás nyní můžu pozvat nakouknout do mého světa látek, šití... Splnil se mi sen, mám svoji pracovnu, ve které zapomínám na každodenní starosti a ve které čas odměřuje pouze zvuk nůžek nebo šicího stroje, občas i mňoukání naší Micinky...
 
Knížky, část mých teoretických znalostí, ze kterých čerpám inspiraci, nebo v nich pouze listuji a obdivuji ...
 
 
Tady jsou poklady uzavřené ve skříních, na ty bych se dokázala jen tak dívat stále...


 
 

K šití je samozřejmě potřeba taky hlavně nití, v krabičkách uzavřených...

 
A tady, na závěr, je to nejdůležitější, šicí stroj v akci a pohodlná židle, ta už má něco za sebou, ale dostala nový potah a je z ní opět štramanda:-)

 
Děkuji vám, že jste ke mně nakoukly, i když nebudu mít už tolik času na šití, určitě každou volnou chvilku se mu budu snažit věnovat a třeba časem najdete pár mých dílek i na Fleru, ale na to zatím čas neuzrál...
 
Krásný den,
Jahůdka
 

11 komentářů:

  1. Nádhera, závidím ten kouteček a krásné skříně z Ikea. Mimochodem - ještě by se do nich pár láteček vešlo, že :). Knížky vypadají taky hezky, hned bych zalistovala.. Ahoj a přeji hezké tvoření.

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, máš to krásné :-) Já jsem ráda, že jsem si srovnala police s knížkama a časopisama. Látky musí být, chudinky, v krabicích za postelí. A už jste tady nebo ještě ne? Nějak jsem zapomněla, jestli už to mělo být v únoru nebo až později.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, moc zdravím a děkuji za nakouknutí:-) Stěhovali jsme se koncem ledna, takže zatím jsme stále v provizorním režimu:-)

      Vymazat
  3. Jani máš krásnou pracovnu! Prosklenná skříň je skvělá, ale o takový si můžu nechat jen zdát:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. nádhera .... tie skrine su super, fakt su z Ikea????

    OdpovědětVymazat
  5. Ach.... Můj sen. Zavřít se a dělat si bordýlek, jak je libo! Věřím, že naděje umírá poslední... :o)
    Jani, užívej si ji! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Suprácká pracovna. Ta moje nejde vyfotit, bo bych musela nejdříve uklidit :-) A o takových prosklených skříních na látečky sním, jsou parádní. Parádní celá pracovna. Ať Ti hezky slouží :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasná sbírka knížek. Také na ně trpím. Nádherná sbírka látek i celá dílnička. Tvoje věcičky se mi vždycky moc líbí. Jsi veliká šikulka...:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Moje milá paní Jahodová, Tvoje království je strašně moc nádherné a příjemné..Obdivuji moc a moc tebe a všechna tvoje dílka:-)
    Ať se ti daří:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se nejraději dívám "do skříní" ;o) Je to u tebe tuze krásný. Užívej si to.

    OdpovědětVymazat