čtvrtek 20. prosince 2012

Vánoční dárek...

Udělala jsem si radost, ušila jsem si sama sobě vánoční dárek, a proto se mi nemůže stát, že by se mi nelíbil nebo nehodil, i když balit a dávat ho pod stromeček samozřejmě nebudu, ale kdykoliv se na něho podívám tak mi připomene, že jsem ho ušila těsně před Vánocemi... Už se mnohokrát opakuji když píšu, že mám ráda červenou, takže v mých zásobách látek převažují červené látky, červenou si taky spojuji s Vánocemi a v tomto období tu na mě kouká všude... červená vánoční deka, červená vánoční hvězda, červené svíčky... prostě u nás jinou barvu na Vánoce neuvidíte. Nepodléhám módním trendům a nestrojím stromeček třeba do růžova nebo do hněda, na stromečku prostě musí být červená. Takže moje předvánoční šití je zcela v duchu mé oblíbené barvy. Svádí k tomu kolekce od Mody s názvem Fellowship, samozřejmě mi to připomíná moji srdcovou záležitost, Pána prstenů, a hlavně první díl filmu Společenstvo prstenu - Fellowship on The Ring, zvláště když teď filmy z této trilogie na nás útočí na všech možných TV kanálech a Hobit v kině. Ale to jsem opravdu nějak odešla od hlavního tématu, takže zpět k němu:-) V této kolekci látek opravdu převažují látky červené v různých barevných odstínech a vzorech, krásně se ty červené doplňují s těmi ostatními různobarevnými. Já jsem si z nich ušila běhoun na stůl, dečku na konferenční stolek a snad co nejdříve k nim přibude ještě deka, kdyby nám bylo zima a potřebovali bychom se u TV zakrýt. Na dečce i běhounu jsou použity vzory aplikací z knížky Lynette Anderson, moc se mi líbily už i na dece Country Cottage Quilt, takže jsem je použila i tady.
 
 



Do Vánoc už opravdu nic víc ušít nestihnu, proto bych Vám ráda popřála krásné Vánoce, ať jsou přesně podle vašich představ a v novém roce ať vás provází zdraví a rodinná pohoda.
To samé přeje i Micinka, bohužel jí se vánoční čepička moc nelíbí, ale rozbalování dárků má ráda jako my:-)


Děkujeme vám všem za přízeň,
Jahůdka a Micinka

11 komentářů:

  1. ach, je to naozaj prekrááááásne .... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, Ty jsi kouzelnice a to Ti nikdo neodpáře!:o)) Zase boží....
    Micinka vypadá dost...ehm...no...Víš jak, že? :o))))
    Janičko, krásné a pohodové Vánoce vám všem a pevné zdraví a štěstí v novém roce! pa, L.

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto dokonalé.........:-D Tobě také krásné a pohodové svátky a šťastný nový rok...:-D

    OdpovědětVymazat
  4. No Jani, máš to překrásné!!!!

    Krásné svátky vánoční i Tobě.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezke, taky miluji cervenou barvu. Preji krasne a pohodove vanoce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je opravdu nádhera :o) Krásné svátky.

    OdpovědětVymazat
  7. Janka, opravdová nádherááá, a aj celý Tvoj blog ktorý som si teraz prešla...WAU... skutočná krása a precíznosť. Už si Ťa odkladám :-)
    Veselé Vianoce prajem.M

    OdpovědětVymazat
  8. Uzasna aplikace!
    Hezke svatky preje z dalekeho Hamburku
    Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Jahůdko moje milá, naprosto famózní!! Moc dlouho jsem tady nebyla a tobě tady přibylo takové nádhery!! Máš můj velikánský obdiv...Dodatečně přeju nádherné svátky a moc a moc zdraví do nového roku..Těším se na další tvá dílka:-) Měj se krááásně.. papa K.

    OdpovědětVymazat
  10. to je nááádhera !!!
    moc,moc,moc popvedené. Podařilo se ti nádherně zkombinovat barvy a mému srdci jsou blízké :o)
    Jinak já si pod stromeček každý rok dáreček balím sama...jinak by jsem tam nic pro sebe nenašla ... a z dárečku mám vždycky radost,protože tam vždy najdu co jsem chtěla "o)
    Krásný a pohodový Nový rok ♥

    OdpovědětVymazat
  11. To je kouzelné!!!!!! Jsi moc šikovná:o)

    OdpovědětVymazat