úterý 27. června 2017

Jahodové léto

Jahody k létu neodmyslitelně patří, mám je moc ráda čerstvé, mražené, mixované, pečené, vařené... A samozřejmě moje příjmení, které mám po svatbě více jak 30 let,




mě za ty roky přiválo domů spoustu věcí s motivem jahod, i když se snažím většinou odolávat, stejně nakonec neodolám:-) Takže když to vezmu od konce, nedávno jsem si koupila kuchyňské utěrky s jahodami, které jsem vzala hned ve dvojím provedení i pro dceru, ta už toho taky má, zatím je taky Jahodová:-) A když jsem před pár lety propadla šití, tak jedny z prvních nakoupených látek byly ty s motivem jahod. Od té doby už jich mám pěknou hromádku, některé jenom v pár centimetrech, některé i v metrech:-) Šila jsem z nich dětské taštičky, dečky pro miminko, podložky, ubrusy... Teď moje poslední šití je opět jahodové prostírání..


Doma mám pak jako dekoraci velkou dřevěnou jahodu, jahodové svíčky všech velikostí, jahodovou vílu a spoustu dalších drobností, no prostě bez jahod to nejde:-)
Krásný den, Jahůdka






1 komentář:

  1. Ty prostírky jsou nádherné. Je prima mít takové příjmení a ještě to dotáhnout k dokonalosti. Přeji krásné jahodové dny.

    OdpovědětVymazat